HTML

Kontár, béna, csaló kivitelező, vállalkozó

Lakás felújításom során tapasztaltam, hogy milyen nehéz megfelelő kivitelezőt találni. A kontár kivitelezők vígan és büntetlenül megélnek. Szeretném ha lenne egy hely ahol ezeket személyeket is belehet azonosítani. Persze a jó tapasztalatoknak is helye lenne.

Friss topikok

  • K.Péter1975: Mudris Krisztián és a slepje, undorító mocskos munkát végeznek, egy tetovált illető is jár vele, G... (2023.07.19. 00:04) Monostori Viktor
  • Az Ádáz Fogyasztó: Üdv! A blogomon már közvetítettem véleményeket a Danubius Ablak Kft-ről. Kontár, lehúzós társaság:... (2017.09.09. 08:03) Attraktív Ablak Kft. a soha nem szállító cég

Linkblog

Monostori Viktor

2009.02.05. 15:59 Robúr

Figyelmébe ajánlom,mindenkinek:
Óvakodjon a Monostori Viktor nevű vállalkozótól
Tel.száma:20 913-4354,30 874-6162,


Lakásfelújítást vállal természetesen nagyon tudja, hogyan kell csinálni, de ő képtelen rá.
Kedvenc mondása ez még nincs kész.
Amíg nincs kész természetesen kell pénz a munka befejezéséhez, így mindig kéri a pénzt természetesen csak anyagra.
Nagyon meggyőzően tud érvelni.
Ha megkapta a pénzt akkor, megbetegszik, elromlik az autója, valamiért nem tud jönni.
Ha úgy érzi, hogy már felélte a megbízó tartalékait akkor felpakolja az addig megvásárolt anyagokat és lelép.
Természetesen nem lehet utólérni, még édesanyját is átveri.
 

 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontarkivitelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr7924630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ne_lazar_zsolt 2012.01.05. 23:46:50

A csaló Lázár Zsolt 'asztalos' messzire kerülendő:
- nem dolgozik
- pénzzel lelép

piz314 2012.08.04. 15:51:45

Sziasztok,

ha burkolót kerestek Budapesten és esetleg valaki Veszprémi Gábort ajánlaná (06-20-36-13-807) (bár szerintem csak nekünk ajánlották...), kerüljétek el messzire! Nálunk az "előleget" elkérte, félbehagyta a munkát, és hátrahagyott mindent (szerszámait is). Folyamatosan hazudik, állandóan csak hitegeti az embert, hogy csak "majd jövő héten" tud jönni, mert most éppen:
- elaludt
- elromlott a kocsija
- a haverjának balesete volt, és ő vitte be a kórházba
- megbetegedett
- stb.

Amihez viszont nagyon ért:
- pénzt elkérni meló előtt ("munkadíj-előleg", mert különben kirakják az albérletből)
- hazudozni
- telefont nem felvenni
- SMS-re nem válaszolni
- eltűnni, mint a kámfor

Vigyázzatok vele!

Angel07 2012.08.31. 09:18:26

@Nyiszi: SZia! Nagyon érdekelne, hogy mi lett a sztori vége? Mi lett a feljelentés eredménye?

szelhamos.epitesz 2015.04.17. 12:21:51

Érdemes vigyázni:
Hüse Lajos építész (Délbalatoni Házkezelő Group Bt.), Balatonszárszó. Mindenkit csak óvni tudok tőle, hogy bármilyen munkával is megbízza! Az elején még szimpatikusnak tűnt, de később hamar rájöttünk, hogy egy teljesen megbízhatatlan, link alak. Az elvállalt munkát több hónapos késéssel végezte el (több hibával), miközben az emailes megkeresésekre semmilyen módon nem reagált, telefonját nem vette fel, természetesen soha nem hívott vissza. Véletlenül elejetett mondatokból kiderült, hogy rendszeresen olyan árat mond az ügyfeleinek, amiből, ha az utolsó részletet nem fizetik ki, még akkor is jól jár, ami már több külföldi megbízónál is előfordult, mivel szerződést sem nagyon szokott kötni az ügyfeleivel.

polkiju 2015.12.17. 12:46:29

FÜZI JÁNOS (Csörög 06-30-4327938) Vác környékén tevékenykedik főleg, de szívesen vállal munkát az ország távolabbi pontjain is.
Eredetileg kőműves, de mindenhez ért, vagy ha ő nem is, hát tud hozni rá szakembert. Ehhez képest max. tizenéves segédmunkásokkal jelenik meg, akiket munka közben otthagy, mert neki dolga van máshol, a gyerekek meg csinálnak amit akarnak, vagy épp csak ücsörögnek, a munka meg nem halad. Szakmunkást semmire nem hoz, mindent maga csinál és ez meg is látszik a végeredményen.
Már a bontási munkák előtt is előleget kér - anyagra, és teszi ezt folyamatosan. Mindig meg tudja magyarázni, hogy éppen miért kell újabb összeg, vagy miért lett drágább az az anyag, amire egy hónappal korábban (vagy akárcsak előző nap) jóval alacsonyabb árat mondott. Természetesen az, hogy drágább az anyag, már csak akkor derül ki, amikor már megvette és odavitte a helyszínre.
Mindenféle munkanembe belekezd, de be nem fejezi egyiket sem. Ha kifogásolja az ember a minőséget, a válasz: "Még nincs kész, ha kész lesz jó lesz, szép lesz".
Az árajánlata eléggé elnagyolt, ahogy fogy a még felvehető pénzösszeg mindig kiderül, hogy egy-egy részmunka nem is volt benne az eredeti árajánlatban, ezért jön a részelszámolás, amiben még feltornázza kicsit a végösszeget. Illetve utólag elkezdi megmagyarázni, hogy a leírt tétel nem is tartalmazta a teljes befejezést, csak az előkészítő munkákat.
Ha nem akarja kifizetni az ember, akkor pedig el kezd fenyegetőzni, hogy levonul és fejezze be az ember azzal, akivel akarja a megkezdett munkát.
A legszebb, hogy annyira el van adósodva, hogy per esetén még a perköltséget sem látná viszont a károsult.

Yeva123 2016.01.06. 16:39:57

Monostori Viktor nevű vállalkozó sajnos a mai napig tevekenykedik vigyazat! Lakasfelujitas,festes,stb...

Tel.száma:20 913-4354,30 874-6162

Monostori Viktor a mai napig munkat felvallal, elolegeket ker, de a munkat nem fejezi be, amit csinal azt is rosszul, hihetetlen mod el tud tunni. Csalo, kontarkodasat mostanaban azzal is kiegeszitette, hogy illetektelen lakasfoglalokent lakik jelenleg egy olyan hazban,ahol a szerzodese mar reg nem el, ahol a kauciot munkajaval fizette ki, ki tudja honnan szerzett anyagokkal, viszont lakbert egy fillert se tudott fizetni, es immaron tobb honapja ingyen,ervenyes szerzodes nelkul, mint egy csotany lakik masnak a hazaban. Kiskoru veszelyeztetese miatt (ugyanis gyermeket is rangatja a szelhamoskodasaiban) eljaras fog ellene indulni.
Megegyszer felhivnam az emberek figyelmet! Egy nagyon jol szitualt,udvarias, kisgyermekes szakember kepet festve ne doljenek be neki, se munkaval ne bizzak meg se alberletet ne adjanak ki neki! Sajnos orszagosan tevekenykedik,jelenleg Pestmegye Dunakeszi-Vácegres kornyeken, de mindig odebb all ahol meg nem ismerik sem a munkajat,sem azt,hogy esze agaban sincs fizetni majd a lakberert! Ramenos,csalo hazug Monostori Viktornak azt se szabad elhinni amit kerdez!

apanna 2016.01.11. 08:00:04

@Yeva123: Úgy tudom a gázt is ő fizette ki, amit előzőleg kikapcsoltak, és egy putrit kellett felújítania, hogy egyáltalán lakható legyen.

Yeva123 2016.01.11. 15:54:25

Tisztelt apanna: rosszak az informacioi,sajnos nem tudja jol! De ne varjon sok valos informaciot attol az embertol aki meg a nagyon beteg anyukajat is atverte tobbszor,es a csaladja hallani sem akar rola... Ezt azert tudom,ugyanis felkersetem sok embert akivel kapcsolatban allt munkaugyben vagy lakas ugyben,igy a csaladjat is,hogy legyenek tanuim a birosagra...

Robúr 2016.01.11. 20:12:36

@apanna: Kedves apanna úgy látom Te kapcsolatban vagy ezzel a léhűtővel. Saját érdekedben kérlek sürgősen szabadulj meg tőle. Pénzt ne adj neki, zárad cseréld le, mert sírás lesz a vége. A rendőrség és bíróság nem fog vele semmit kezdeni.

Robúr 2016.01.11. 20:15:31

@apanna: Kedves apanna, úgy látom Te kapcsolatban vagy ezzel a léhűtővel, aki az emberiség alja. Pénz ne adj neki, zárad cseréld le,mert sírás lesz a vége. Rendőrség és bíróság nem fog segíteni.

apanna 2016.01.12. 07:10:26

@Yeva123: Szóval egy teljesen rendben levő házat bérel a hapsi, amit nem fizet? Ki sem kellett festeni, és a gáz is be volt kötve?

apanna 2016.01.12. 07:16:07

@Yeva123: A családja nem fog ellene tanuskodni, semmi közük a viselt dolgaihoz. Nem is értem ezt hogy gondoltad, egy idős embert kitenni ilyen pereskedésnek akár csak tanúként is.

apanna 2016.01.12. 07:16:52

@Robúr: Nem vagyok semmiféle kapcsolatban vele.

Yeva123 2016.01.18. 21:51:26

@apanna: Udvozletem! Koszonom Robúrnak a feltetelezest,en is hasonlo eredmenyre jutottam, es epp azt akartam kerni, a valaszt adotol, hogy ha ilyen rendes ember, akkor fogadja be oket,vagy adjon ki nekik egy alberletet :)
Elso hozzaszolasahoz: Teljesen rendben levo 8 eves ketszintes,120 nmes csaladi hazambam vannak az eloskodok. Rendbe kellett rakni, igy van, tisztasagi festes,es takaritast kaucio fejeben vallaltak az uj alberlok, hisz sajnos, az elozoek sem kimeltek a hazam. De ezt irtam az elso figyelem felhivo kommentemben is, hogy a kauviot munkajukkal fizettek, szoval anyukam (aki meg van bizva a hazam dolgaival,kulfoldi munka miatt) egy fillert nem latott meg toluk. A gaz nem volt(nem veletlenul valtottunk alberlot) bent a hazban, es nem is engedtem a visszakapcsolast, az aram toltos megoldasu, a vizet edesanyam fizeti, akkor gondoljon bele, hogy a gazt ki fizetne? Csaladjaval azert vettem fel a kapcsolatot, mivel en eletemben nem talalkoztam ezzel az emberrel, hogy megtudjam mifele. Megtudtam sajnos. A tanuk, mashonnan jonnek, es akadt olyan is aki boldog volt, hogy meg tudtam adni a jelenlegi tartozkodasi helyet az illetonek, persze igeretet kaptam,hogy a hazamnak nem fog baja esni...
Tudja az en anyukam is egy rokkant,beteg idos asszony es duhos voltam, amiert ilyen emberrel akadt ossze, de miutan megtudtam, hogy a sajat anyukajat is hogy kezelte, rajottem nem csak az en csaladomat tuntette ki, ez egy szemet szelhamos, ennyi.
Igaz, a rendorseg es birosag nem siet segiteni, es csak azutan kapjuk meg ami jar, miutan leullte,vagy dolgozta az illeto a tartozasat (reggebi ugy kapcsan tudom) akkor sem fogom annyiban hagyni, meg ha par ev mulva is kapom meg azt a par ezer forintot. A legnagyobb hiba amit elkovetett, hogy nem gondolt bele, hogy nem csak egy idos beteg asszonnyla all szemben,hanem valaki mase az a haz, es kar volt idaig elfajulnia, hogy engem megismrjen. Lehet,nem tudok hazamenni amikor csak akarok, mert ha en idekinn nem fizetem a lakbert, nem maradhatok, itt jobb torvenyek vannak,de sok baratom van otthon, sok uj baratot is szereztem,miota kiirtam a nevet egy ket helyre :)
Szoval Tisztelt apanna, remelem mar nincs tobb kerdese az uggyel kapcsolatban, nem unalombol irtam ki, en csak szolni szerettem volna, akinek lehet, sok forumon, hogy vigyazzanak Monostori Viktorral, ennyi.
Egyebkent meg egy kis szanalams informacio, ahol epp tartozkodik, ott az egesz falut ismeretlenul, korbecsongette penzert, persze mindenki elhajtotta, gondoljanak bele egy vadidegen all a kapuban es penzt kereget. Vegul a polgarmester asszony segitette ki 2 vagy 3 szaz forinttal. Ez utan, pedig anyukamnak azt akarja beadni, hogy o epp hitelt var, mert meg akarja venni a hazam, meg heti 10ezer Ft-tal letorlesztik az elmaradast,meg a targyho, meg a csillagok az egrol... Na ennyire egyenes "hapsi" rol van szo.

apanna 2016.05.21. 11:00:27

@Yeva123: Én úgy tudom, hogy az a ház nem volt teljesen rendben, még festeni is a bérlőnek kellett. A fűtés sem volt megoldott pl. Újra kellett fizetni a visszakapcsolást. Nem védem a hapsit, de nem kéne mindent rálőcsölni.

angi19 2016.08.25. 00:20:03

Sajnos nálunk is járt egy egyéni próbálkozó!

KISS JÓZSEF gipszkartonozó (bár burkolást és egyéb munkákat is vállal) profi honlap és hasonló, lelépett a pénzzel, a munkát félbehagyta. A gipszkartonban és a fa anyagban 100000 ft kárt okozott, kár, hogy nem lehet fényképet feltölteni.
Elérhetősége:
lakasfelujitas-minosegin
Minőségi-lakásfelújítás-1029669957128582/

tel. szám: +36-20-2239523

Akit még nem ajánlok: Falazó kft. Nagykovácsi Perge Attila kedves vállalkozó, akivel nem a garanciális munkákig, de a munka befejezéséig sem jutottunk el, szintén a pénz készhezvételét követően.

tanyó 2016.11.18. 21:22:41

Molnár Attila Balatonalmádi kőműves Szuperinfó-ban hirdet: egyéni vállalkozó kőműves munkát........ DE!!! - két garázsfal 200000Ft - két garázsfal egy hét munka - július óta munka nincs befejezve - számlát nem ad - bujkál a kuncsaft elől
Tetszik · Hozzászólás

TrixMalix 2018.04.13. 13:43:18

Vigyazat!!
FARKAS ENDRE terkovezes, kertepites, komuves munkak!!

Mi terkovezessel biztuk meg, sajnos 2 honap alatt nem ertunk meg munka felenek a vegere sem. Tobb mint egy millio forinttal lelepett es azota se hire se hamva. A telefont nem veszi fel.
Idokozben allandoan csak penzt kovetelt mindenfele kifogassal es mikor megkapta mindig eltunt 5 napra majd jott dolgozott 2 napot es megint penzt kovetelt.
A munka amit elvegzett szertelen es hibas. Tobbe kerul most kijavitani mint elolrol kezdeni.
Nagyon fiatal szoke ferfi, apjat ugyanugy hivjak es o is terkoves, es ugyanolyan csalo.(az elejen meg hozta az apjat is). A lakcimkartyajan budapesti cim van, de allitolag Veresegyhazan lakik. Vigyazat!

Texasbill 2021.07.23. 12:10:05

Mudris Krisztián pesterzsébeti kőműves messziről kerülendő...

Házfelújítást elvállalt, a WC-t felfalazta úgy, hogy szemre látható volt, hogy görbe a fal, ráfalazott az elektromos vezeték gyűjtődobozára. Úgy rakta bele a szennyvízelvezetőt, hogy ha beállítjuk a WC-t a helyére, a térdemre már nem lehet rácsukni az ajtót. Apropó ajtó... Berakott a csapatával 4 db ajtót úgy, hogy egyik fölé sem épített be áthidalót, annak ellenére, hogy előre meg lett beszélve. Az ajtó fölött az elektromos vezetékeket otthagyta szabadon lógni, mer jó lesz az úgy.

A fürdőszobában a csempét úgy rakta fel, hogy csemperagasztó pogácsákat tett a falra, arra nyomta fel a csempét, a Duna ahhoz képest tükörsima felületű... fugakeresztet nem rakott be mindenhova. Masszívan túláraz, és számonkérés esetén eltűnik, és ostoba kifogásokkal traktál, amit nem egyeztet az embereivel, így ellentmondásba is kerülnek magukkal.

Konkrétan nem volt olyan tétel az elvégzett munkájában, amit normálisan megcsinált volna, és mikor közöltem vele, hogy másnak adom a munkát, még neki állt feljebb.

RaszedettA 2021.10.26. 19:33:18

@Texasbill: Ezt en is meg tudom erositeni. Eloleget, anyagkoltseget kert, eloszor dolgozott, aztan eltunt a penzzel egyutt.

mudris_krisztán_átvert 2021.11.04. 18:52:58

@Texasbill, @RaszedettA: Sajnos pontosan ugyanez történt velünk is..

Szétverték a lakást a csapatával, bődületes károkat okozva mellé. Mikor már a sokadik alkalommal tartotta a markát a semmire és az elvégzett nevetséges minőségű munkájukra amit mi szóvátettünk, mélységesen felháborodott a számonkérésen, hogy mit képzelünk magunkról.

Az első adandó alkalommal szó nélkül eltűnt a pénzünkkel ami már tartalmazta az előleget, rengeteg anyagköltséget és munkadíjat. Jó sok pénzünk bánta ezt a "szakembert"

Jelenleg P-Mop 38 Hungary Kft.-ként szerződik, valószínű pár ilyen üzletelése után alapítanak majd egy másikat így ez nem sokáig segítség, de hátha.

Kiss Tibor01 2022.11.18. 00:56:08

Sajnos, Mudris Krisztián nem csak kontár, csaló vállalkozó, hanem bűnöző is. Azért nem mernek sokan fellépni ellene, mert a naív megbízókat, akiknél elvállalja a munkát, több esetben megfenyegette már. Úgy dolgoznak az embereivel, hogy mindig van egy felügyelő, olyan, mint egy fegyőr, aki a többiekre vigyáz és mint kiderült, éhbérért dolgoztatja őket. Mudris Krisztián csaló, gazember, gátlástalan bűnöző. Nem tudom, hogy az adóhivatal és a rendőrség miért nem figyelt még rá fel. Jó lenne, ha minél többen megírnák a véleményüket, mert sok szerencsétlen ember pénzével tűnt már el. Ami a legrosszabb, hogy katasztrófát hagy maga után, elképesztően kontár munkát végez. Pofátlan, hazudik, fenyegetőzik. Azt is hallottam már más megrendelőitől, hogy volt, akit megvert, amikor számon merték rajta kérni a borzalmas munkavégzést.

K.Péter1975 2023.07.19. 00:04:43

Mudris Krisztián és a slepje, undorító mocskos munkát végeznek, egy tetovált illető is jár vele, Gáspár Tibor néven mutatkozik be, a panaszainkat ő kezelte, fenyegetéssel. Igazából ő lehet a főnök, hanyag, vállalhatatlan munkát végeznek, igazi tolvaj banda, az interneten más néven vannak fent, de a számlák alapján Dalma 13 Kft néven működnek, remélem minél előbb körbe jár a híre ennek az alattomos lehúzós bandának! Amit tőlünk ki csaltak remélem gyógyszerre költik!!!!
süti beállítások módosítása